Klant aan het woord

×

Status message

This Testimonials will be submitted for moderation and will not be accessible to other users until it has been approved.

Vleminckx - Cloet

Een grote den zou op termijn een bedreiging vormen voor de eigendom van de buren. Deze werd in alle veiligheid volledig geveld. De prijs was volledig in lijn met de geleverde kwaliteit. Zeer tevreden van de communicatie en de snelle opvolging.

Baal - december 22,2021

Vandevelde-Castermans

Toen bij een recente storm 2 dennenbomen met wortels uit de grond waren gekomen en er schade diende te komen hebben jullie ons meteen kunnen helpen. Amper een uurtje na het telefonisch contact stond Wim bij ons en met zijn kennis en expertise stelde hij ons meteen gerust. De werken werden de volgende dag zeer correct en efficiënt uitgevoerd. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke service.

Keerbergen - november 5,2021

Nicky en Claudia

Prima professionele partij, zeer aangename communicatie! Handelen snel en tegen een correct tarief.

Putte - oktober 29,2021

wim Cerneels

Proper en degelijk werk voor een correcte prijs. Alles ( en meer dan vooraf afgesproken ) zeer correct opgeleverd.

Grasheide - Putte - oktober 27,2021

Mast Alex

Alles prima. Vooraf komen kijken, op afgesproken datum werden de werk vakkundig en snel uitgevoerd. 25 coniferen waren op nog geen volledige voormiddag geveld en afgevoerd. Prijs van de offerte = prijs die je betaalt. Merkelijk verschil in prijs met enkele andere offertes. Zeker een aanrader en aan te bevelen firma!

Mechelen - juli 15,2021

Walter Van den Enden

Zeer tevreden voor de snelle service. Wij werden op tijd verwittigd voor de levering welke perfect werd uitgevoerd en de bijkomende factuur werd ook digitaal doorgestuurd. Een tien op tien en een bank vooruit.

Bonheiden - mei 20,2021

Paul Roggemans

Drie grote populieren van 30 jaar oud op paal gesnoeid, een plataan ingekort, hout mooi in blokjes gezaagd en alle afval afgevoerd in halve dag tijd ondanks af en toe een bui en stevige wind. Ik had gevreesd dat bij zulk werk enige schade onvermijdelijk zou zijn, maar de klus werd geklaard zonder enige schade, duidelijk een zeer professioneel team, het was een goede keuze om Bomen Beterams voor dit werk te vragen.

Mechelen - mei 18,2021

Cindy De Preter

Knap werk van een op elkaar ingesteld team! Snelle, professionele en propere uitvoering van de werken. Super content en voor een gunstige prijs! Heel tevreden van de service !

Putte - maart 18,2021

Wim Doms

Top! Heel tevreden met jullie werk. Indrukwekkend hoe jullie op enkele uren tijd 5 grote platanen snoeiden. Alle hout en afval werd netjes opgeruimd. November 2020

Mechelen - februari 26,2021

Werner Michiels

Whoo .. wat een service !! Na telefonische contact stond Wim (de baas) na 1 uur al bij ons om te kijken . Ik verschoot over de aangename prijs, mijn broer betaalde het dubbele voor minder bomen .. 1 probleem bij mezelf .. zat met een deadline omdat ze een omheining kwamen plaatsen .. Geen probleem voor "Bomen Beterams". Na enkele weken kreeg ik telefoon en ze kwamen ter plaatse. En wat een team .. zo op elkaar ingesteld , niemand van de 5 of 6 gasten stond 10 sec met zijn vingers te draaien, iedereen kende professioneel zijn job, en super vriendelijk .. Bij het vellen van de bomen vielen deze op de centimeter dat ze vouwden. En de opkuis was ook total af !! 1 woord : TOP !!!

Keerbergen - februari 19,2021