Klant aan het woord

×

Status message

This Testimonials will be submitted for moderation and will not be accessible to other users until it has been approved.

Ceulemans - Depouillon

Dank aan team Beterams! Een eik viel op ons dak tijdens storm Eunice en deze werd professioneel verwijderd door jullie! We kregen ook een extra service van hen, zij hielpen ons om een zeil over ons dak te spannen om het af te schermen tegen de regen. Hoedje af!

Rijmenam - maart 9,2022

Janssen

Zeer professioneel bedrijf. Wim en zijn collega's zorgde voor een mooi bouwrijp perceel. En dat in minder dan 3 dagen :)

Bonheiden - februari 16,2022

Vleminckx - Cloet

Een grote den zou op termijn een bedreiging vormen voor de eigendom van de buren. Deze werd in alle veiligheid volledig geveld. De prijs was volledig in lijn met de geleverde kwaliteit. Zeer tevreden van de communicatie en de snelle opvolging.

Baal - december 22,2021

Vandevelde-Castermans

Toen bij een recente storm 2 dennenbomen met wortels uit de grond waren gekomen en er schade diende te komen hebben jullie ons meteen kunnen helpen. Amper een uurtje na het telefonisch contact stond Wim bij ons en met zijn kennis en expertise stelde hij ons meteen gerust. De werken werden de volgende dag zeer correct en efficiënt uitgevoerd. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke service.

Keerbergen - november 5,2021

Nicky en Claudia

Prima professionele partij, zeer aangename communicatie! Handelen snel en tegen een correct tarief.

Putte - oktober 29,2021

wim Cerneels

Proper en degelijk werk voor een correcte prijs. Alles ( en meer dan vooraf afgesproken ) zeer correct opgeleverd.

Grasheide - Putte - oktober 27,2021

Mast Alex

Alles prima. Vooraf komen kijken, op afgesproken datum werden de werk vakkundig en snel uitgevoerd. 25 coniferen waren op nog geen volledige voormiddag geveld en afgevoerd. Prijs van de offerte = prijs die je betaalt. Merkelijk verschil in prijs met enkele andere offertes. Zeker een aanrader en aan te bevelen firma!

Mechelen - juli 15,2021

Walter Van den Enden

Zeer tevreden voor de snelle service. Wij werden op tijd verwittigd voor de levering welke perfect werd uitgevoerd en de bijkomende factuur werd ook digitaal doorgestuurd. Een tien op tien en een bank vooruit.

Bonheiden - mei 20,2021

Paul Roggemans

Drie grote populieren van 30 jaar oud op paal gesnoeid, een plataan ingekort, hout mooi in blokjes gezaagd en alle afval afgevoerd in halve dag tijd ondanks af en toe een bui en stevige wind. Ik had gevreesd dat bij zulk werk enige schade onvermijdelijk zou zijn, maar de klus werd geklaard zonder enige schade, duidelijk een zeer professioneel team, het was een goede keuze om Bomen Beterams voor dit werk te vragen.

Mechelen - mei 18,2021

Cindy De Preter

Knap werk van een op elkaar ingesteld team! Snelle, professionele en propere uitvoering van de werken. Super content en voor een gunstige prijs! Heel tevreden van de service !

Putte - maart 18,2021