Klant aan het woord

×

Status message

This Testimonials will be submitted for moderation and will not be accessible to other users until it has been approved.

Fam Smet-Bott

Met dank voor het vakkundig aftoppen van een 13-tal elzen tot op 4 meter hoogte op een goed uurtje werken. Alles zoals overeengekomen. Onze hoed af! Tremelo-november 2022

Tremelo - november 29,2022

hendrik de boeck

Hartelijk dank aan jullie voor de snelle en zeer professionele opruiming van een verwaarloosd bos, goed gedaan, dank u wel

Blaasveld - augustus 6,2022

nona beterams

ja ja ik ben de dochter van WIM BETERAMS ik ben zo trots op mijn mama en papa het is onbeschrijfelijk hoe trots ik wel niet ben! maar ik ben ook hel trots op de mannen die papa helpen natuurlijk het is enorm zwaar werk zo een job maar mijn papa is sterk en kan dat aan!

rijmenam - juli 28,2022

Ceulemans - Depouillon

Dank aan team Beterams! Een eik viel op ons dak tijdens storm Eunice en deze werd professioneel verwijderd door jullie! We kregen ook een extra service van hen, zij hielpen ons om een zeil over ons dak te spannen om het af te schermen tegen de regen. Hoedje af!

Rijmenam - maart 9,2022

Janssen

Zeer professioneel bedrijf. Wim en zijn collega's zorgde voor een mooi bouwrijp perceel. En dat in minder dan 3 dagen :)

Bonheiden - februari 16,2022

Vleminckx - Cloet

Een grote den zou op termijn een bedreiging vormen voor de eigendom van de buren. Deze werd in alle veiligheid volledig geveld. De prijs was volledig in lijn met de geleverde kwaliteit. Zeer tevreden van de communicatie en de snelle opvolging.

Baal - december 22,2021

Vandevelde-Castermans

Toen bij een recente storm 2 dennenbomen met wortels uit de grond waren gekomen en er schade diende te komen hebben jullie ons meteen kunnen helpen. Amper een uurtje na het telefonisch contact stond Wim bij ons en met zijn kennis en expertise stelde hij ons meteen gerust. De werken werden de volgende dag zeer correct en efficiënt uitgevoerd. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke service.

Keerbergen - november 5,2021

Nicky en Claudia

Prima professionele partij, zeer aangename communicatie! Handelen snel en tegen een correct tarief.

Putte - oktober 29,2021

wim Cerneels

Proper en degelijk werk voor een correcte prijs. Alles ( en meer dan vooraf afgesproken ) zeer correct opgeleverd.

Grasheide - Putte - oktober 27,2021

Mast Alex

Alles prima. Vooraf komen kijken, op afgesproken datum werden de werk vakkundig en snel uitgevoerd. 25 coniferen waren op nog geen volledige voormiddag geveld en afgevoerd. Prijs van de offerte = prijs die je betaalt. Merkelijk verschil in prijs met enkele andere offertes. Zeker een aanrader en aan te bevelen firma!

Mechelen - juli 15,2021