Klant aan het woord

×

Status message

This Testimonials will be submitted for moderation and will not be accessible to other users until it has been approved.

Jan Humblet

Super professioneel team,: werken secuur,snel en proper! Felicitaties ! Mechelen, mei, 2023

2800 Mechelen - mei 12,2023

Blyweert jacqueline

Een boom was omgevallen bij de buren op 7 april,ondanks met verlof heeft de firma beterams gezorgd dat die boom de volgende dag nog weg was.3 andere bomen dreigden te vallen.De firma is dan ook meteen dinsdag na het paasverlof ook deze bomen komen verwijderen. De jongens hebben keurig werk verleendBedankt aan allemaal

Keerbergen - april 13,2023

Herman Michiels

Zeer professioneel en vriendelijk team. Correcte opvolging van de gemaakte afspraken. Proficiat !

Keerbergen - maart 27,2023

Fam Smet-Bott

Met dank voor het vakkundig aftoppen van een 13-tal elzen tot op 4 meter hoogte op een goed uurtje werken. Alles zoals overeengekomen. Onze hoed af! Tremelo-november 2022

Tremelo - november 29,2022

hendrik de boeck

Hartelijk dank aan jullie voor de snelle en zeer professionele opruiming van een verwaarloosd bos, goed gedaan, dank u wel

Blaasveld - augustus 6,2022

nona beterams

ja ja ik ben de dochter van WIM BETERAMS ik ben zo trots op mijn mama en papa het is onbeschrijfelijk hoe trots ik wel niet ben! maar ik ben ook hel trots op de mannen die papa helpen natuurlijk het is enorm zwaar werk zo een job maar mijn papa is sterk en kan dat aan!

rijmenam - juli 28,2022

Ceulemans - Depouillon

Dank aan team Beterams! Een eik viel op ons dak tijdens storm Eunice en deze werd professioneel verwijderd door jullie! We kregen ook een extra service van hen, zij hielpen ons om een zeil over ons dak te spannen om het af te schermen tegen de regen. Hoedje af!

Rijmenam - maart 9,2022

Janssen

Zeer professioneel bedrijf. Wim en zijn collega's zorgde voor een mooi bouwrijp perceel. En dat in minder dan 3 dagen :)

Bonheiden - februari 16,2022

Vleminckx - Cloet

Een grote den zou op termijn een bedreiging vormen voor de eigendom van de buren. Deze werd in alle veiligheid volledig geveld. De prijs was volledig in lijn met de geleverde kwaliteit. Zeer tevreden van de communicatie en de snelle opvolging.

Baal - december 22,2021

Vandevelde-Castermans

Toen bij een recente storm 2 dennenbomen met wortels uit de grond waren gekomen en er schade diende te komen hebben jullie ons meteen kunnen helpen. Amper een uurtje na het telefonisch contact stond Wim bij ons en met zijn kennis en expertise stelde hij ons meteen gerust. De werken werden de volgende dag zeer correct en efficiënt uitgevoerd. Hartelijk dank voor de zeer snelle en vriendelijke service.

Keerbergen - november 5,2021